Zdruzenje iz bube v metulja

Odkrijte zensko v sebi in jo negujte - Ljubljana

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday April 2, 2011 11:00 PM - Sunday April 3, 2011 12:30 AM
Mavricne sobote, Biotehni√®ni center Ljubljana, Izanska 10  (map)

Kdo sem jaz? Kdaj sem nazadnje oblekla krilo? Kdo ima v družini glavno besedo? Kako se znam uveljaviti kot ženska v vsakdanjem življenju, doma, v druzbi ali v sluzbi?

To so pogosta vprasanja, ki si jih sodobna zenska ne zastavlja vec, ker se je ritem in stil zivljenja popolnoma spremenil. Kadar pokazemo svojo ranljivost, se izdamo, da nismo ta prave in trdne osebe. Pa je to res? Obcutljivost in krhkost je ena izmed najbolj zenskih lastnosti. Vsaka zenska bi morala to lastnost nadvse ceniti in se z njo sprijazniti. To je ednino v temu tempu, ki nas se loci od moskega sveta.

V pisavi se odraza nasa custvenost in odprtost do soljudi ter pripravljenost pomagati cloveku v stiski. Dovolimo si, da smo samo tako krhke in obcutljive in se povezimo s svojo vlogo nasih prednikov. Odkrijmo, kako edinstvene smo in kako ustvarjalne ter z neznostjo pristopajmo k resevanju konfliktov doma in v druzbi. Dovolimo, da se nam nasa intuitivna narava razmahne do neskoncnosti in zaupajmo v proces, ki se mu rece univerzalna ljubezen.

2.4.2011 ob 17. uri vas vabimo na delavnico Odkrijte zensko v sebi in jo negujte na Mavricne sobote v Ljubljani.

Vabljene vse dame, ki to ze ste in tiste, ki to zelite obuditi nazaj.

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments