Zdruzenje iz bube v metulja

Predavanje Alergija, kaj je to?

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Monday October 17, 2011 11:00 PM - Tuesday October 18, 2011 1:00 AM
Fakulteta za komunikacijske in poslovne vede  (map)

Vabljeni v ponedeljek, 17.10. 2011, od 17.00 do 19.00 ure na delavnico, ki jo organizira Alumni klub FKPV z naslovom: » Pogovor o alergijah sodobnega časa in pregled stanja kože.«

 

 

 

Pogovor bo vodila Ula Hribar Babinski, odlična refleksoterapevtka, diplomantka Visoke poslovne šole v Ljubljani, absolventka Fakultete za zdravstvene vede v Mariboru, …, učiteljica ženskega plesa in zdravega načina življenja, ki je zaposlena v podjetju Diomed d.o.o. in od leta 2008 dela na področju promocije zdravja s pomočjo frekvenčne diagnostike Oberon.

 

 

 

Na pogovoru bomo odkrivali odgovore na vprašanja:

 

Kako deluje naš največji organ koža? Kako se odziva na različne vpliva iz okolja? Zakaj je danes toliko alergij? V kakšni obliki se pojavlja alergija? Gluten, pršice, sintetična vlakna, … na strani alergenov  in alergične reakcije na drugi strani. Mar ni vse samo posledica stresa ali našega trenutnega razpoloženja? Ali poznamo načine s katerimi lahko zdravimo alergije?

 

 

 

Po predavanju in pogovoru bodo vsi udeleženci imeli možnost preveriti stanje kože in alergenov s frekvenčno diagnostiko Oberon.

 

 

 

Delavnica bo potekalo na sedežu Fakultete za komercialne in poslovne vede DE Ljubljana, Emona Efekta d. o. o., Stegne 21C, Ljubljana, predavalnica E (drugo nadstropje).

 

Prijave za brezplačno udeležbo na delavnico zbiramo do 15. 10. 2011, vsak dan na

e-mail: [email protected] in od ponedeljka do četrtka od 9. do 12. ure na tel.: 040/475 825

 

 


Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments