Zdruzenje iz bube v metulja

Ula Hribar Babinski


 

Sem prinasalka luci in dobre volje. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka in diplomirana medicinska sestra. Moj doprinos v druzbi so rezultati dela z zenskami, saj vem, da smo nemalokrat preslisane in zatrte zaradi dolznosti, ki nam jih nalaga druzina  ali pa zato, ker same tako hocemo. Pokazem zenskam, kako priti do svoje duse, do notranjega klica, ki klice po osvoboditvi. Na razlicne nacine ali s plesom ali s srecanji za zenske ali z razlicnimi delavnicami, zenske spoznavajo svoje bistvo in se lazje in srecnejse vracajo k dnevnim opravilom. 

V zivljenju uzivam, rada potujem, berem, se izobrazujem. V nekem obdobju svojega zivljenja sem  bila globoko zmedena. Takrat sem odsla na pot po svetu, da bi odkrila, kdo sem. Spoznala sem, da ne glede na to, kje si, mir je le doma v Dusi.

V veliko veselje mi je moj ljubi Laslo, ki me uci biti ljubljena in ljubiti. Moji veliki učitelji pa sele prihajajo (Teodor, ...). Dobro voljo in ljubezen bom sirila naprej dokler bom zivela.

Ula Hribar Babinski

 

Hermina Binder

 

 

 

 

 

 

 

 

Sem zelo vedoželjna in zanima me tisoč stvari, tako da sem zaključila študij kemije, managementa in grafologije. Službeno se ukvarjam z vodenjem kakovosti v podjetju.

Sem pa veliko več kot moj poklic in služba in sem več kot lahko pokažem v materialnih stvareh, ki jih posedujem. Enostavno sem in takšne kot sem jaz, ni več nobene na svetu. Vredna sem brez vseh titul in finančnih poročil.

Če bi me Bog hotel drugačno, bi me drugačno ustvaril. Ker pa me je tako kot me je in mi dal številne talente in omejitve, je prav, da se sprejmem takšno tudi sama.

Vendar mi je dal tudi številna orodja, da se lahko trudim spremeniti omejitve in predvsem izkoristiti talente. Ker pa ob rojstvu nismo dobili priloženih pisnih navodil o naših talentih in omejitvah in bi tako zlahka vedeli kdo smo, zakaj smo in kaj je naša naloga, sem se lotila študija grafologije, kjer sem se naučila iz pisave razbrati kar nam je skrito. Ker naša notranjost enostavno ve, kaj je za nas dobro in kaj ne!

In preko kretenj, kar pisanje konec koncev je, na papir izpiše vse o nas, o naših strahovih, obrambah, samozavesti, odnosih do sebe in do drugih, naših sposobnostih, produktivnosti, gonilni moči in še veliko več.

Zakaj ne bi izkoristili mojega znanja in si olajšali delo in pot?!  Si poiskali pravi poklic, pravo delovno mesto, ustreznega partnerja za vas, spoznali kaj vas omejuje in zadržuje v vašem življenju in predvsem kaj je v vas pozitivnega in vrednega nadgradnje.

Predvsem pa ne pozabimo. Vredni smo že zdaj.

Hermina Binder